Programma’s op maat

Ik maak voor ieder paard dat komt voor Aquatraining een speciaal op maat gemaakt programma afgestemd op de wensen van de eigenaar en de daarbij behorende klachten en/of te behalen doelen van het paard. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om dit in combinatie te doen met een Polar Hartslagmeter zodat er getraind kan worden met de hartslagmeting.
Bij Gezonde Hoeve is er tevens de mogelijkheid om u paard te stallen tijdens u vakantie of afwezigheid. Daarnaast is er buiten Aquatraining ook de mogelijkheid dat u paard wordt bereden door een professionele ruiter.
Hoe werkt het?
Wanneer u voor het eerst komt met de paarden volgt er eerst een uitgebreide intake waaruit de eventuele problematiek van u paard naar voren komt, indien u dit wenst is er de mogelijkheid om u paard te laten onderzoeken door professioneel behandelaar ( osteopaat of veterinair chiropractor) of veterinair die aan Gezonde Hoeve zijn verbonden. Hierna kunnen wij in goed overleg een behandelplan opstellen die specifiek op u paard is afgestemd.

Voordelen van de service

Volledig op maat

Wij zetten een volledig custom made programma neer voor uw paard wat perfect aansluit

Video bewaking

Onze stallen zijn uitgerust met video-bewaking

Professionals aanwezig

Op stal zijn er bij ons altijd professionals aanwezig

Programmas op maat in beeld

Heeft u interesse? Neem vandaag contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk alle services

Wij bieden tal van interessante services, bekijk ze hieronder:

Bent u al overtuigd..?

..of wilt u liever nog even een kijkje nemen bij onze faciliteiten?