Ons Verhaal

Gezonde Hoeve is ontstaan uit onze passie voor paarden en ervaring in de gezondheidszorg. Wij vonden dat het tijd werd voor een degelijke, proactieve oplossing voor revalidatie en training voor paarden.

Alt Image
Alt Image
Mijn echte passie voor paarden begon al toen ik klein was. Vanaf mijn 9e ben ik al bezig met de paardensport en vanaf mijn 16e rijd ik paarden in categorie Z niveau dressuur en momenteel in categorie lichte tour redelijk succesvol. Door blessureleed van mijn paarden en daardoor in de eerste persoon meegemaakt te hebben hoe frustrerend het kan zijn als je niks kunt doen. Dat je paarden stil staan. Dat kon ik niet accepteren. Omdat ik zelf ruim 15 jaar fysiotherapeute ben en voorstander van actieve revalidatie, ging ik op zoek naar een methode om op paarden toe te passen.

Daaruit is inmiddels Gezonde Hoeve geboren,

Graag tot snel!

Kim Rutgers , eigenaresse van Gezonde Hoeve.GEZONDE HOEVE IN CIJFERS
15

Jaren Ervaring

2500

Oppervlakte m2

5

Specialisten

6

Stallen

Ons Team

Bekijk het team van Gezonde Hoeve hieronder.

kim-profile

Kim Rutgers

Eigenaresse

Mijn echte passie voor paarden begon al toen ik klein was. Vanaf mijn 9e ben ik al bezig met de paardensport en vanaf mijn 16e rijd ik paarden in categorie Z niveau dressuur en momenteel in categorie lichte tour redelijk succesvol. Door blessureleed van mijn paarden en daardoor in de eerste persoon meegrmaakt te hebben hoe frustrerend het kan zijn als je niks kunt doen. Dat je paarden stil staan. Dat kon ik niet accepteren. Omdat ik zelf ruim 15 jaar fysiotherapeute ben en voorstander van actieve revalidatie, ging ik op zoek naar een methode om op paarden toe te passen.

brunott-profile

Anne Brunott

Chripractor

Chiropractor, paardenchirurg en orthopeed

yvonne-groven-profile

Yvonne Groven

Ostheopaat

Yvonne is zeer ervaren op gebied van ostheopatie

yvonne-groven-profile

Dierenklinieken & Dierenartsen

Ostheopaat

Wij werken samen met diverse dierenklinieken en dierenartsen