Onze Diensten

Wat u ook nodig heeft voor uw paard

De essentie van onze hoeve

Gezondheidszorg voor uw paard

Bij Gezonde Hoeve kunt u altijd terecht. Uw paard wordt verzorgt alsof het ons eigen paard betreft. 

Wij bieden verblijf voor paarden die intensief herstel nodig hebben, maar u kunt ook met uw paard bij ons langskomen om gebruik te maken van een programma zonder verblijf, om bijvoorbeeld behandeld te worden met laser of op de aquatrainer te trainen.

We maken voor ieder paard dat komt voor Aquatraining een speciaal op maat gemaakt programma afgestemd op de wensen van de eigenaar en de daarbij behorende klachten en/of te behalen doelen van het paard. 

Aquatraining

De Aquatrainer is een loopband die gevuld wordt met water en een temperatuur heeft van 9 graden Celsius. De Aquatrainer wordt ingezet bij paarden met een blessure, denk hierbij aan pees, rug, spier, gewrichts en botproblemen.

Lasertherapie

Revolutionaire lasertherapie voor uw paard.

Wij hebben de high power laser, geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden.

(Tijdelijk) Verblijf

Bij Gezonde Hoeve is er de mogelijkheid om u paard te stallen tijdens u vakantie of afwezigheid. Uw paard mag dan gebruik maken van al onze faciliteiten, inclusief aquatrainer, zonnebank, etcetera. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid dat u paard wordt bereden door een professionele ruiter.

Snel en veilig herstel

Revalidatie verbeteren

Fijn trainen bij Gezonde Hoeve. In plaats van boxrust bieden wij de mogelijkheid om op een veilige manier sneller te herstellen van opgelopen blessureleed.

Meer kracht. Minder risico.

Prestatie verbeteren

Onze aquatrainer is ideaal om risicoloos kracht op te bouwen. Wij hebben de oplossing om blessures te voorkomen en tóch te trainen met het paard.

Regelmaat in Training.

Op conditie houden

Tijdens een verblijf bij Gezonde Hoeve mag uw paard al onze faciliteiten gebruiken. Er zal met regelmaat getraind worden (alleen met toestemming van u uiteraard) en uw paard wordt met liefde verzorgd en gevoed.

antwoorden op veelgestelde vragen

FAQs

Natuurlijk. Dit is geen probleem. Wij kunnen de voeding aanhouden die het paard gewend is. Elk paard op stal krijgt zijn eigen voeding.

Ieder paard is uniek dus dat kunnen we natuurlijk niet garanderen. Daarentegen hebben we wel zeer goede resultaten behaald in de laatste jaren. 

Wij streven naar topgezondheid voor uw paard

Wij maken uw paard beter en sterker.